Roy Keane støtter Solskjær i stormen

Holder ikke, Solskjær. (foto: united, twitter)

For Roy Keane ble helgens United-kamp en smertefull affære. United-legenden har selv spilt med Solskjær, og kunne kjenne igjen på kroppsspråket til manageren hva nordmannen egentlig mente der han så sine spillere bli lekt med av West Ham.

– Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg er sjokkert og trist over hvor dårlig Manchester United var i dag. Du kan tape en fotballkamp, men det er måten det skjer på. Alt var uinspirert. Det er mangel på karakterer, mangel på kvalitet mangel på ledere og mangel på sult. Det er en lang vei tilbake for Manchester United. Det er skremmende å se hvor langt de har falt, sier Keane til Sky Sports.

Les: Mourinho slakter United

Betyr dette at Solskjær ikke fremstår som en leder?

– Jeg har kjent Ole lenge. Jeg kan se at han er rasende og forferdet. Managerne kan backe laget sitt så mye de vil, men det handler om hva de gjør på banen. Vi snakker om Manchester United her. Det er nesten så de setter sin lit til Daniel James – en ung spiller fra Swansea, som er i starten av sin karriere. Mange av disse spillerne er ikke gode nok for Manchester United – det er så enkelt, avslutter iren.

Les: Scott McTominay langer ut mot egne spillere

Hvem Keane ikke finner gode nok for United får vi bare tenke oss til.