Steve Bruce fikk sparken fra West Bromwich tidligere i dag etter å ha levert svært dårlige resultater. Den tidligere Newcastle og Hull City manageren tok bare åtte seiere på 32 kamper i løpet av sin åtte måneder langt periode på The Hawtorns.

I en uttalelse på deres offisielle nettside skrev klubben: «Klubben vil gjerne skrive en takk til Steve Bruce og hans trenerteam for innsatsen siden de ankom i februar.»

Under-21-trener Richard Beale vil på midlertidig basis ta over som manager, og vil bli assistert av James Morrison og Gary Walsh.

Les: Dundret inn i Bundesliga!

West Bromwich ligger for tiden på 22.plass i Championship og må gjøre noe drastisk for å unngå å rykke ned.

Prosessen med å rekruttere en ny manager er nå i gang og rykter sirkulerer allerede om hvem som får jobben, med Sean Dyche, Chris Wilder og Scott Parker på lista.

Men den tidlige favoritten tidligere Sunderland-sjef og Manchester United legende Roy Keane, som ikke har ledet en klubb siden han ble sparket av Ipswich i 2011.

LES: Football-Insider: Neste høyt prioriterte signatur snart på plass hos Arsenal

51-åringen,har vært i Nottingham Forest og Aston Villa – så vel som Irlands landslag – Er 7/2 favoritt til å ta West Brom-jobben.

Tilbake i april innrømmet Keane, som er en av de mest populære forståsegpåerne for tiden, i et intervju med LADbible at han følte at dagene hans som manager er over:

«Jeg føler nesten at de dagene er over for meg nå. Jeg tror ikke jeg kan gå tilbake til det».

«Jeg er 50 nå, jeg driver med TV, jeg er en forståsegpåer nå. Jeg føler at det er rollen for meg fordi jeg tror ikke en klubb kan gi meg en virkelig god mulighet til å komme tilbake til det.

Les: Football-Insider: Neste høyt prioriterte signatur snart på plass hos Arsenal

«Jeg er ikke redd hvis noen sa at du må gjøre TV i årene fremover, jeg har det bra med det fordi jeg «Counting my Blessings». Som du vet, er det mange tidligere spillere som ønsker å komme tilbake inn i det, og jeg er ok med det.

«Micah [Richards], Gary [Neville], og du (Carragher) elsker spillet, gjør vi ikke, vi gir våre meninger og jeg er ikke sikker på at alle er enige med dem. Vi elsker spillet og forhåpentligvis kommer det frem.

«Jeg liker å jobbe med forskjellige mennesker, og det er bare deres mening. Micah er en god personlighet og en grei fyr. Du vil bare jobbe med gode mennesker, ikke sant?»