England's Manager Roy Hodgson reacts after nearly spilling his water during the press conference at Wembley Stadium, London.

Tusenvis av mennesker over hele verden er blitt berørt, og det settes inn stadig flere tiltak for å begrense spredningen og konsekvensen av den. – Allerede er det innført pause i håndhilsingen før kamp og nå vurderes ytterligere tiltak.

Sky News melder at Premier League vurderer å utestenge tilskuere over 70 år fra fotballkamper av hensyn til den økende frykten for corona-viruset i landet. Premier League har innkalt helsemyndigheter og media til et møte på mandag ha møter for å avgjøre hvorvidt de skal innføre tiltaket.

Les: Eldgamle Roy Hodgson fortsetter

Sky skriver videre at de også skal vurdere om de skal sende flere kamper på TV, ettersom mange kamper kan komme til å bli spilt bak delvis eller helt tomme tribuner.

«Premier League er forberedt på muligheten for at Public Health England vil gi råd om at noen inventar denne sesongen må spilles bak lukkede dører, slik som har vært tilfelle i andre europeiske ligaer som Italia og Marokko,» sier Sky News ‘sportskorrespondent Martha Sa Kelner.

«Det er underforstått at preferansen når det gjelder råd om at sesongen blir utsatt eller spilt bak lukkede dører, vil være at den fortsetter uten at fansen tillater det på stadioner.

Les på F7: Nike relanserer sine ikoniske Hypervenom fotballsko

«Ligaen vurderer også andre mulige beredskapsplaner.

Blir det innført en grense på 70 år for å komme inn på stadion, kan Roy Hodgson bli berørt. – Crystal Palace-sjefen er den eldste i ligaen på 72 år gammel. Vi tror ikke den tidligere England sjefen vil være særling fornøyd hvis kan må se innspurten i Premier League fra sofaen.