Rosenborg-talent reiser hjem

(c) Bilde: RBK: Robert Williams
Top Article ad

Den 19 år gamle venstrebacken Robert Williams har 13 aldersbestemte landskamper bak seg og var inntil nå en fast del av Rosenborg 2 som etter å ha rykket nedi fra andredivisjon i 2016 ikke klarte å rykke opp hverken i 2017 eller i fjor. 

For å få et bedre sportslig tilbud har Robert Williams bestemt seg for å signere for Post Nord klubben Stjørdals-Blink som han mener har mer å tilby.

Les: «Nå har vi to gode keepere»

Forsvarsspilleren kom til Rosenborg sommeren 2016 og spilte to og et halvt år i RBK. Han fikk én kamp for A-laget – et innhopp på Steinkjer i cupens andre runde i fjor vår. Det gjorde ham til norgesmester. Han har vært med å tape to juniorfinaler med Rosenborg U19 – mot Molde i 2017 og Sogndal i fjor.

Det ble nesten OBOS-Ligaen etter prøvespill for HamKam, men det ble ikke noe i denne omgang, etter to og et halvt år i Rosenborg systemet reiser han hjem til Stjørdal. – HamKam ønsket å signere Robert Williams, men Stjørdals-Blink som var hans første klubb var ikke lette å ha med å gjøre.

Les: Williams overgang kan gå i vasken: «Har satt seg på bakbeina»

«Vi er veldig glad for at Robert skal spille for oss. Å få en spiller på landslagsnivå er en stor fjær i hatten for oss», sier sportslig leder Håvard Fuglem i Stjørdals-Blink Fotball til Bladet.

Les: Ståle Solbakken kan få rolle på landslaget