Frank og Ronald de Boer

Det virker som om Rosenborg er såpass fornøyd med situasjonen på toppen av Eliteserietabellen at de ikke har like stort hastverk som for noen dager siden med å skaffe en ny hovedtrener. Trolig vil vikar Rini Coolen være hovedtrener ut sesongen.

Det er ikke hvem som helst Rosenborg nå har samtaler med, Ronald de Boer som nå er leder av akademiet til Ajax skal være aktuell.

Les: Arsenals muligheter i Premier League 2018/2019

48 åt gamle Ronald de Boer har vært å se på Lerkendal tidligere i uken og er nå tilbake i jobben i Nederland. Som aktiv var Ronald de Boer en imponerende person, da han dro til Barcelona som midtbanespiller var det sammen med sin bror forsvarsspiller Frank de Boer. Frank er etter sin aktive karriere en merittert manager, med mangeårig landslagssjef for Nederland som et foreløpig høydepunkt.

Ronald de Boer spilte for klubber som Ajax, Barcelona og Rangers i sin aktive karriere. Han fikk over 200 kamper for Ajax og 37 kamper for Barcelona, han spilte også 67 kamper med det nederlandske flagget på brystet.

Frank de Boer fikk for ikke lenge siden sparken i  Crystal Palace. Begge brødrene signerte for Barcelona i 1999 for over 200 millioner kroner.