Efraín Juárez

Det kan virke som om alt egentlig er klart, men at noen få detaljer gjenstår i og med at Vålerenga bekrefter de er veldig interessert i den mexicanske høyrebacken Efraín Juárez og at hovedtrener Ronny Deila beskriver det som et «scoop» hvis de klarer få signere han. 

.30 år gamle Juárez har den siste tiden tatt del i Vålerengas treningsopphold i Marbella etter han for litt siden avsluttet kontrakten med MLS-klubben Vancouver Whitecaps.

Sportslig leder i VIF bekrefter ovenfor Eurosport at de er interessert.

Les: Saudi-Arabia svarer på ryktene om kjøpet av Manchester United

– Vi har sagt at vi ser etter en etablert høyreback. Det var derfor vi hadde med oss Juárez. Så vi er interessert i noe der. Nå går oppholdet mot slutten, da skal vi sette oss ned med det. Det var jo ikke et prøvespill, men mer en mulighet til å se om det var noe der, forklarer sportslig leder, Jørgen Ingebrigtsen til Eurosport mandag ettermiddag.

VIF-trener Ronny Deila håper at høyrebacken kan bli erstatteren for Amin Nouri, som siden forrige sesong har reist til belgisk fotball for å prøve lykken der.

– Vi håper at vi kan få det til, sier Deila til Nettavisen og legger til at «det ser veldig bra ut».

Les på F7: WHO forslår å endre klassifiseringen av cannabis

Juárez spilte for Mexico under 2010-VM. Han står med 39 landslagskamper, der den siste kom i 2012.

– Det er et scoop for oss. En mann som har så mange landskamper for Mexico, det sier jo sitt. Vi håper jo å få det til, men ingenting er avgjort. Om vi får det til, ser jeg på oss som ferdighandlet, sier Deila.

VIF har allerede sikret seg Deyver Vega, Herolind Shala, Matthías Vilhjálmsson og Johan Lædre Bjørdal før kommende sesong.