"Come on" Ronny Deila

Det har tatt litt tid, men nå virker New York City uovervinnelige under Ronny Deilas ledelse. – Natt til lørdag var det regjerende MLS mestre Columbus Crew som fikk gjennomgå. – De ble fullstendig overkjørt på Yankee Stadium 4 – 1.

Ronny Deila nøyer seg ikke med å vinne, han vinner stort, nattens seier er den tredje strake, de tre kampene er vunnet med til sammen ni måls margin.

Les: Pål Alexander Kirkevold har signert for Stabæk

Deilas lag tok sin tredje strake seier og har vunnet de tre kampene med til sammen ni måls margin.

Valentin Castellanos scoret ledermålet da han nikket inn et hjørnespark fra Jesus Medina etter et snaut kvarter. Brasilianske Thiago Andrade storspilte og doblet ledelsen med en lekker vipp over keeper.

Les på Engelske Klubber: Leeds henter Vålerenga-keeper Kristoffer Kleasson

Etter pause økte Keaton Parks til 3-0. Andrade spilte ham gjennom med en frekk tunnel, og Parks fikk en enkel jobb fra kort hold.

Santiago Rodriguez økte til 4-0 med et mål som først ble vinket av for offside, men deretter godkjent etter VAR-gjennomgang. Pedro Santos scoret et trøstemål for Crew på straffespark.

City klatret forbi blant andre motstanderen på tabellen og er nå på tredjeplass i ligaens østre halvdel. – Etter 15 kamper har de 26.poeng, to poeng bak Orlando som har spilt 16 kamper.

Les på Popidol: Siste sesong med Jodie Whittaker som Doctor Who