Ihuga samler av rekorder, kan miste én av dem i Serie A allerede i år. (foto: united, twitter)

CR7 ble hentet inn av Juventus for endelig å hente Champions League-trofeet til Torino. Portugiseren hadde notert seg med sin fjerde CL-tittel på fem år, nå var det «den gamle dame» sin tur. Historien kjenner vi. Juventus med Ronaldo var ikke i nærheten av suksess ute i Europa. Portugiseren fortsatte å score, men selv ikke det var nok. Er vi i ferd med å se det samme hos Manchester United?

På tirsdag mot Young Boys gikk Ronaldo opp på siden av Iker Casillas som spilleren med flest Champions League-kamper: Imponerende 177 kamper i fotballens Top Gun.

Alt gikk etter planen mot den sveitsiske «fotballmyggen». 13 minutter brukte Ronaldo på å følge opp suksessen i debuten mot Newcastle forrige lørdag. Ledelse til United, og en bekreftelse på at Solskjær har skaffet seg ressursen som scorer der det scores kan.

Hvis du fortsatt tror at Manchester United kan vinne Champions League så får du god uttelling, i skrivende stund er det 16 i odds. (før kampen var tallet 12)

Tjueto minutter senere ble Aaron Wan-Bissaka sendt i dusjen med rødt kort. Young Boys takket for muligheten, snudde kampen og sendte en ydmyket Solskjær ut av Stade de Suisse med 2-1 tap.

Det hører med til historien at Uniteds ti mann var på stø kurs mot å redde poengdeling, men godt hjulpet av Jesse Lingard kjempet Theoson Siebatcheu inn den matchvinnende scoringen fem minutter på overtid.

For trener David Wagner hos Young Boys var det sikkert en «herlig takk for sist», etter at kompisen til Jürgen Klopp ble kastet ut av Huddersfield og fra balløya i 2019.

Young Boys leder til alles store overraskelse Gruppe F, her finner du oddsen på at Manchester United vinner gruppen

For Manchester United var det en skikkelig reality check. Den ubestridte vinneren på overgangsvinduet med Jadon Sancho, Raphael Varane og Cristiano Ronaldo, lederen av Premier League etter fire kamper og favoritt til å vinne hele greia.

Manchester United har ikke vunnet en tittel ute i Europa siden 2008 mot Chelsea. Da var Ronaldo på banen, og kåret til banens beste spiller av fansen. (UEFA valgte ikke overraskende straffesparkmester Edwin van der Saar).

Tretten år senere er Ronaldo på plass igjen, scorer i sin første Champions League-kamp, blir tatt av banen etter 72 minutter med 1-1 på tavla, forlater Bern med Champions League-tap.

CR7 mislyktes med Juventus, på onsdag kveld så det ikke akkurat så lyst ut for Champions League-prosjektet i Manchester United heller. Vi tror likevel at onsdagens kamp var et arbeidsuhell. Når Solskjær får igang energibunten Sancho, Varane har akklimatisert seg ferdig i United-drakten og Ronaldo fortsetter i samme tempo, da kan United gå hele veien.