Kan ende opp i Premier League og Wolverhampton. Foto: Juventus / twitter.com

Cristiano Ronaldo kobles til en overgang til en klubb som Wolverhampton. Men også PSG og Manchester United er interessert i den portugisiske fotballstjernen.

I løpet av de siste dagene, har ryktene flommet over en mulig retur til Premier League og spesielt etter at hans nåværende arbeidsgiver visstnok skal være ut etter å kvitte seg med superstjernen.

LES: Suksess treneren ferdig i klubben, etter inneværende sesong

Det har gått rykter om både en retur til Manchester United og en vanvittig byttehandel mellom han og Neymar i PSG. Men om vi skal tro den tidligere Watford-spissen Troy Deeney som visstnok mener at en klubbe som Wolverhampton er mer aktuell for spilleren, og understreker at det er en sannsynlighet.

– Jeg ønsket å se nærmere på en klubb som Wolves med portugisisk forbindelse. Det ville være bra, men uansett hvem som får ham, får de en fantastisk fotballspiller, sier Deeney til Talksport.

En overgang til USA er og ett alternativ, men det ser Deeney på som uaktuelt. men fremhever spesielt hva Wolves har skapt og en klubb som vil banke på toppseks i noen år.

– Det ville ha vært en rar overgang, om han skulle dra til La Galaxy og MLS-spill. Men Wolves har skapt noe helt unikt innen fotballen, avslutter Troy Deeney i sitt intervju med Talksport.

Cristiano Ronaldo har kontrakt med Juventus til sommeren 2022. Men klubben har ett ønske om å kvitte seg med han til sommeren.