Ronaldo: «Han lærte meg alt»

Dybala har overhodet ingen problemer med å gi plass til Ronaldo the great. (foto: ronaldo, twitter)
Top Article ad

Cristiano Ronaldo etterlater spor i klubbene han spiller for. Mye av æren gir portugiseren til én person.

Denne gangen er det ikke mamma som får rosen, men Sir Alex Ferguson. Dette var før skotten ble adlet, og ledet Manchester United med hard hånd.

Les: Ronaldo har aldri opplevd noe lignende hos Real Madrid

Etter lørdagens Serie A-debut med 3-2-seier mot Chievo er Ronaldo i gang med neste kapittel i fotballboka si. Verden kan takke Ferguson for Ronaldo-magi siden 2003, da han gikk inn dørene på Old Trafford.

Happy days!

-Begynnelsen på karrieren min var selvfølgelig viktig. Jeg flyttet fra Sporting Lisboa til Manchester og brakte med meg den portugisiske mentaliteten hvor evnen til å ta de riktige avgjørelsen ikke var på topp. Ferguson lærte meg opp. Som jeg har sagt flere ganger tidligere, han har lært meg alt, sier Ronaldo ifølge Evening Standard.

Ferdig utlært og klar for å sette på plass italienerne.

På lørdag er det Lazio som skal brynje seg på  den tidligere læregutten til Sir Alex.

Er langt fra ferdig med å heve Champions League-trofeet. (foto: ronaldo, twitter)

Les: Analyse av Premier League på Oddsen.nu