Ronaldo ber Zidane droppe egoistisk kollega for møtet mot Liverpool

Fingrene av fatet. Trenger ikke pengene, men ungdommen.

Det er mange som mener Cristiano Ronaldo er prototypen på en arrogant og selvopptatt fotballstjerne, det er godt mulig denne historien som Dario Gol skriver om bygger opp under dette bildet.

Tar man på seg positive briller kan det bare være et iboende ønske om å vinne som gjør at han har oppfordret Real Madrid manager Zinedine Zidane om å droppe en av sine lagkamerater i Champions League finalen mot Liverpool.

Les: Tysk fotball-legende varsler Neymar-overgang

Cristinano Ronaldo mener at Isco er er for egoistisk til å være med å spille i en så viktig kamp som en Champions League finale og minner om at fotball er en lagsport.
Real Madrid-superstjernen Cristiano Ronaldo har angivelig gjort det klart for sjefen Zinedine Zidane at Isco ikke må spille i Champions League-finalen mot Liverpool.

Det er tydelig noen i Real Madrid begynner å bli nervøse, det er vel ingen lag som er mer i vinden enn Liverpool akkurat nå.

Det virker rart fra utsiden, Isco har levert så langt i Champions League, nå får vi se hvem som dukker opp på Olympiastadion 26 mai.

 

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp