Skal dra frem to-tre fingre i møtet mot Barca. (foto: barcelona, twitter)

Luis Suarez har landet i Madrid og deltatt på den første Atletico-treningen. For flere Barcelona-supportere er det helt uforståelig at en av de største målscorerne i moderne tid presses ut av klubben i en alder av 33. Vrede har derfor vært rettet mot Ronald Koeman som skal ha gitt Suarez beskjeden om at han måtte finne seg ny klubb.

Koeman har klokelig holdt kjeft under selve prosessen, men går nå ut og skal vaske av seg drittsekk-stemplet.

-Jeg er nødt til å si at det virker som jeg er skurken overfor Suarez. Det er ikke tilfellet. Etter at jeg snakket med Luis så viste jeg ham respekt både som spiller og person. Han gav alt hva han hadde på trening, og jeg sa til ham at selv om det blir tøft å få spilletid, så er en en del av laget hvis han blir, sier Koeman på lørdagens pressekonferanse.

Les: Luis Suarez har gjort tidenes entre

Så hva skjedde?

-Det var klubbens beslutning. Klubben tok noen beslutninger før jeg ble ansatt. Det var ikke bare min beslutning som trener, men klubben som helhet, sier Koeman.

Vi kjøper forklaringen, men de mest ihuga Suarez-fans hos Barcelona vet også at Koeman kunne ha beholdt Suarez hvis han ville. Vi tror dessverre Koeman kommer til å få denne tilbake som et bitt i rumpa (selvfølgelig helt tilfeldig uttrykk rundt Suarez): Luis Suarez er spilleren Barcelona skal frykte.

Nå er uansett Suarez historie hos Barca.

Les: Marca: Barcelona har mottatt et sykt bud på Ansu Fati!