Romelu Lukaku sitter på flyet og har med seg fransk/italiensk lommeparlør

219
Viktig med beinplass når man flyr.

Selv om Ole Gunnar Solskjær har prøvd alt inkludert det beryktede dådyr blikket har han ikke klart å overtale Manchester United sin belgiske stjerne og tidligere toppscorer å bli og vokse på Old Trafford. 

Romelu Lukaku satt sent i går kveld på flyet sammen med sin agent Federico Pastorello som ikke kunne la være å twittre om det.

Les: Kieran Tierney er på vei til London for medisinsk test

«Klar for avgang … Retning Milan»

Fox Sports skal Inter Milan ha tilbudt Manchester United 76,5 millioner pund, tilsvarende 800 millioner norske kroner, for den belgiske spissen. The Guardian skriver at beløpet er 70 millioner pund. Vi i Sporten tror at en av dem har rett eller ingen av dem, vi sjekker vindretningen og tipper 74,3 millioner pund.  – Uansett, snart vet vi svaret.

Romelu Lukaku har skippet treninger i det siste og gjennom å være «ufin» forsøkt å tvinge igjennom en overgang. – Manchester United skal ha bøtelagt han for dette, i følge BBC skal det dreie seg om to ukers lønn.

Les på Popidol: Ville ikke ha modeller som var store eller som kunne stå og tisse

Romelu Lukaku kom til Manchester United fra Everton sommeren 2017 som toppscorer i Premier League, noe han har vært langt unna siden. Han har i alt scoret 42 mål på 96 kamper for «De røde djevlene».