Romelu Lukaku hadde trent feil

172
Ingen planer om nytt oljefond. (foto: united, twitter)

I debutsesongen på Old Trafford scoret han imponerende 27 mål. Denne sesongen har situasjonen vært en helt annen. Etter storspill for VM i Belgia sa det stopp. Nå har 25-åringen i det minste brutt rekken på over ti kamper uten scoringer, da han endelig traff mot Southampton forrige uke og mot Fulham på lørdag. 

Og hva fikk det endelig til å løsne?

-Mourinho og jeg hadde en god samtale for noen dager siden hvor han virkelig fortalte hva han ønsket fra meg. Jeg har så langt ikke spilt med nok intensistet og kraft. Mot Fulham gjorde jeg dette, sier Lukaku ifølge Sky Sports.

Ble for tung i Premier League. (foto: united, twitter)

Men det har ikke bare vært visdomsordene til Mourinho som har gitt resultater.

-Jeg jobbet frem litt mer muskler før VM. Jeg spilte topp i sluttspillet, men da jeg kom tilbake var det en annen stil. Når du er i Premier League kan du ikke spille med samme mengde muskler som i internasjonal fotball. Nå er jeg tilbake på et greit nivå og klar for å gå på igjen, avslutter Lukaku.

Endelig, Romelu! (foto: united, twitter)

Vi satser på det. United trenger deg!

Og til det fysiske trenerapparatet hos United – ikke gjør samme tabbe igjen.

Les: Ny potensiell Suarez-erstatter funnet i Premier League