Marina Granovskaia

På fredag vil den tyrkiske klubben Göztepe annonsere de har fått en ny eier, den russiske oligarken Roman Abramovich. Den tyrkiske klubben som ligger tredje sist og på nedrykksplass i Süper Lig får dermed tidenes «sugar daddy» inn som eier.

Roman Abramovich som har pumpet inn et tosifret antall milliarder i Chelsea er midt i en salgsprosess, som etter all sannsynlighet vil fullføres før vi kommer inn i sommerens overgangsmarked. – Abramovich og dermed også Chelsea er under sanksjoner og kan ikke kjøpe eller selge spillere eller forlenge avtaler.

Les: Leonardo presser på for Paul Pogba

Det tyrkiske mediet D Smart Spor melder at Roman Abramovich har kjøpt fotballklubben Göztepe.

Ifølge media forventes russerens kjøp av Göztepe å bli offentliggjort fredag.

Goal følger opp med en artikkel som beskriver det gode forholdet mellom Göztepes snart tidligere eier, Mehmet Sepil, og Roman Abramovich. – Og selvsagt har forhandlingene foregått på yachter (i flertall).

Engelsk presse har allerede, selv uten at ny eier er annonsert (fire budgivere er fortsatt aktuelle) begynt å lage lister over hvem som vil overta etter direktør Marina Granovskaia. – De som sitter tett på prosessen melder at tre av fire budgivere ikke ønsker å rykke inn med sine egne folk, men beholde flest mulig der de er. Marina Granovskaia og manager Thomas Tuchel vil bli med videre og har ingen planer om å «følge» Roman Abramovich til Tyrkia.

Les: Ønsker comeback for Sir Alex Ferguson sin høyre hånd