Ser muligheten på Stamford Bridge denne høsten. (foto: abraham, twitter)

Roma frykter at de vil få trøbbel med å beholde Tammy Abraham denne sommeren, og sette en prislapp på 100 millioner pund på den engelske spissen.

Abraham har vært en stor hit i Italia siden han forlot Chelsea i fjor sommer, og scoret 23 mål på 37 starter for Jose Mourinhos lag siden hans ble kjøpt for 34 millioner pund fra Stamford Bridge.

LES: Rice vil til en annen Premier League-klubb enn Manchester United

Abrahams form i Italia har skapt økende interesse fra toppklubber i Premier League som er interessert i å bringe ham tilbake til balløya neste sesong.

Chelsea har opsjon på kjøp i Abrahams avtale, slik at klubben kan hente ham tilbake for rundt 67 millioner pund, men den gjelder ikke før i 2023.

Manchester United er i markedet for en midtspiss denne sommeren, det samme er Manchester City – selv om Pep Guardiola ser ut til å gå for Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland. Både Arsenal, Tottenham, Aston Villa og West Ham kan også være aktuelle klubber for spissen.

SISTE: Forbereder massivt bud på Salah

Klubber fra rivaliserende europeiske ligaer vurderer også Abraham.

Roma er desperate etter å beholde i 24-åringen, som er under kontrakt til 2026, og kilder har indikert at de vil sette en prislapp på 100 millioner pund på spissen i håp om å skremme bort andre klubber.

Men hvis en klubb nærmer seg den prisen, vil Serie A-klubben – som annonserte et tap på 154 millioner pund i oktober i fjor – neppe klare å motstå fristelsen til å tjene penger, spesielt siden Chelsea ville kunne signere Abraham på nytt for mye mindre enn det neste år.