Så det allerede for fire år siden. (liverpool, twitter)

I den vanvittige Champions League-semifinalen mellom City og Real Madrid var det Benzema som for evig og alltid blir stående som matchvinner i 3-2 seieren (6-5 sammenlagt), men det var en brasiliansk innbytter som gjorde det mulig. Hadde det vært opp til Jürgen Klopp, hadde Rodrygo aldri stått på San Bernabeu denne kvelden i Real-drakt.

Det er Rodrygos agent som nå deler historien om spilleren som senket Guardiola og City med scoringer i det 90. og 90.+1 minutt og sendte Real til ekstraomganger.

Les: Robert Lewandowski har ikke tenkt til å vente lenger

Den brasiilianske høyrevingen jobbet seg opp gjennom akademiet til Santos til førstelaget, der tenåringen dro til med 10 scoringer på 49 kamper. Prestasjonen i Brasils toppdivisjon tiltrakk seg ikke overraskende raskt interesse fra de beste klubbene i verden.

Det var Real Madrid som vant kampen om signaturen, der rundt 38 millioner pund ble overført til den brasilianske klubben. Overgangen til Madrid kom i 2019, der han gradvis har jobbet seg inn på førstelaget til kongeklubben. Mot City kom høydepunktet i en sesong der 21-åringen har vært på banen i 44 kamper med 8 scoringer.

Men det kunne ha endte i Liverpool. For da Rodrygo var 16, hadde Liverpool Jürgen Klopp allerede fått med seg det ekstreme talentet til spilleren. Vi lar agenten fortelle.

-Da Rodrygo skulle signere sin første profesjonelle kontrakt med Santos som 16-åring, ringte en Liverpool-direktør meg og fortalte at Klopp allerede kjente til spilleren. Han hadde sett videoer og hadde allerede sett Rodrygo live, begynner agent Arcuri til YouTube-kanalen Canal do Nicola.

Les på F7: Verdens første FLYTENDE by!

Og Liverpool gikk videre.

-Han (direktøren) kom til Brasil og likte ham (Rodrygo). De kontaktet meg, og Liverpool-direktøren ønsket at Rodrygo skulle bil hans første signering, fortsetter agenten.

Som forteller han dro til London-kontoret til Liverpool, fikk et tilbud og bragte det tilbake til Santos. Her viste det seg at klubbpresidenten ikke ønsket å selge Rodrygo.

Som da var 16 år og fikk sitt første tilbud fra Europa. Liverpool, ikke Real Madrid. Vi bare nevner det.

Les: Paris Saint-Germain har tapt 2,2 milliarder