No worries. Yet. (foto: leicester, twitter)

Den belgiske landslagsspilleren har vært Leicester-spiller siden begynnelsen av 2019 og har nådd 121 kamper for klubben. Da London-klubben endte som Englands 5. beste klubb forrige sesong, var Tielemans sesongens beste Leicester-spiller. De siste ukene har det spunnet rykter om at midtbaneprofilen er på vei bort.

Så langt i sesongen har det blitt 2 scoringer og 2 assists på de første 8 Premier League-kamper, der 24-åringen har vært selskreven med fra start i samtlige kamper.

Les: Haaland bør ta seg en god titt på Phil Foden

For Leicester å miste denne spilleren, ville være skikkelig surt. Kontrakten løper til sommeren 2023, men ifølge ulike engelske medier har Tielemans avvist å forlenge.

Youri Tielemans

Leicester-manageren prøver å tone ned det hele.

-Det går rykter om det, men det har ennå ikke vært en avvisning. Jeg tror det har vært dialog mellom klubben og Youris folk, og klubben venter på å høre fra dem, sier Rodgers på pressekonferansen før Brentford-kampen.

Trenger Tielemans, men er ikke opp til ham. (foto: leicester, twitter)

Før han legger til at alt dette står utenfor hans kontroll som manager. Vi vet ikke om Leicester-supporterne ble spesielt beroliget, men situasjonen er hvertfall fortsatt åpent.

Les: Jack Wilshere gjør seg klar for januar