Var gode venner for ikke så lenge siden

Det spanske landslaget er ikke ferdig med konflikter og dårlig presse. For en uke siden kom Luis Enrique tilbake som landslagssjef og dermed «sparket ut» tidligere assistent og landslagssjef den siste tiden Robert Moreno.

Enrique ble offisielt presentert som en spansk landsjef, og her har han for første gang forklart hvorfor Moreno ikke kunne bli som en del av trenerteamet.

Les: Paris Saint-Germain slo tilbake og sikret poeng i Madrid

 

«Den eneste grunnen til at Robert Moreno ikke er i staben min, er meg – ikke presidenten eller sportssjefen,» sa han og forklarte at Moreno hadde flere ambisjoner om mer mens han var vikar.

Han sa dette under et møte mellom de to 12. september.

«Vi hadde et 20 minutters møte i huset mitt. Han ville være trener fram til EM, og etter det ville jeg komme tilbake. Jeg forstår at han var ambisiøs, at han var spent på å bli trener, fordi det er en mulighet for livet og han har jobbet mye for det».

«Men for meg var han illojal, for det ville jeg aldri gjøre. For meg er ukontrollert ambisjon ikke en dyd, men snarere en stor mangel. Jeg vil ikke ha en i staben min. Jeg forstår beslutningen hans, men jeg deler den ikke».

«Jeg sa til Moreno at jeg ikke så ham som assistenten min, og jeg var sterk og klar til å jobbe, men jeg visste ikke når, for jeg hadde ikke et tilbud den gangen. Møtet endte bra, og jeg fortalte resten av personalet min mening».