Robert Lewandowski snur 540 grader

Det er her det skjer!
Top Article ad

Det er lov å vingle og være usikker på hva man skal gjøre, men den Polske superstjernen og målmaskinen Robert Lewandowski har skiftet mening så mange ganger at han spinner som en ballerina med strutteskjørt. 

Han har lenge ønsket en siste stor overgang, noe som flere storklubber har vært villige til å gi han, samtidig har han ønsket å hente hjem en Champions League triumf sammen med Bayern München.

For to somrer siden var han definitivt på vei bort og hadde det ikke vært for at klubblegende og pensjonist Jupp Heynckes kom overtok roret midlertidig. I sommer var den polske storscoreren var ønsket av Real Madrid. Lewandowski var ikke fornøyd med at klubbledelsen i Bayern ikke ville slippe ham.

Etter et mislykket VM for Polen i Russland og en meget treg start for den nye manageren Niko Kovač har Robert Lewandowski tydeligvis tenkt igjennom tingene på nytt.

Tar en 540 Misty Flip

Bayern München har hengt opp et «ikke til salgs»-skilt på Robert Lewandowski det er tydeligvis helt ok plutselig for nå vil han bli værende.

– Det er meget mulig at jeg blir her veldig lenge. Jeg identifiserer meg med Bayern München. Jeg er her med hele mitt hjerte, og alle ryktene og problemene er feid av bordet, sier han i et intervju med det tyske bladet Sport Bild.

Det som skal ha imponert ham og de andre spillerne i den tyske storklubben er hvordan Niko Kovač gjennom en vanskelig tid har klart å snu holdninger i laget og gjort dem til vinnere igjen. Pr akkurat nå er de på andre plass i Bundesliga, etter et Borussia Dortmund lag i storslag.