Så du den, Haaland!

Robert Lewandowski scoret hat trick torsdag kveld da Polen slo Latvia 3-0 i EM-kvalifiseringen.

Resultatet var ikke en stor overraskelse, nullpoeng og et samlet 1-21 i mål var satt etter Latvias første seks kamper i EM-kvalifiseringen. – Robert Lewandowski er i knallform om dagen og bøtter inn mål for Bayern München i Bundesliga og han er ikke dårligere med det polske flagget på brystet heller.

Les: OBOS-liga spiller på samling med verdens 17. beste landslag

I det niende minutt var Lewandowski alene med den latviske keeperen, slikt blir det mål av.  Lewandowski var på samme sted fire minutter senere og sparket et innlegg direkte i boksen til 2-0.

Videre ble det ikke scoret noen poeng de første 45 minuttene, men etter en drøy times spill burde Polen ha gått 3-0.

Her fikk Milan-spissen Krzystof Piatek en flott mulighet, men den avgjørende skarpheten manglet, og det var derfor det bare stod 2-0.

Med et kvarter igjen lukket imidlertid Polen endelig kampen, og igjen var det Lewandowski som var siste mann på ballen. – Et langt utspill gikk helt inn foran det latviske målet, han hadde ingen problemer med å sparke ballen inn i boksen til 3-0 og fullføre hat-tricket.

3-0 ble også sluttresultatet av kampen, og det betyr Lewandowski og co. kan slappe av i toppen av gruppen og har en bunnsolid bane for EM neste sommer.

Les på F7: Morgenbladet får økt støtte

Latvia – Polen 0-3
EM Kvalifisering Gruppe G
9′ 0-1 Robert Lewandowski
13′ 0-2 Robert Lewandowski
76′ 0-3 Robert Lewandowski