(c) Bilde: Bundesliga: Robert Lewandowski

Robert Lewandowski banket inn fire mål på rundt 15 minutter i den andre omgangen mot Røde Stjerne i Champions League. Erling Braut Haaland var toppscorer i turneringen før runden med syv mål, mens Lewandowski sto med seks. Nå er sistnevnte oppe i 10 mål.

Bayern München var klart best i Beograd, da tyskerne vant 6-0 over Red Star etter fire mål av Robert Lewandowski. Hjemmelaget hadde bare tre skudd på mål.

Les: Southampton har gjort valget Manchester United utsetter

Det tyske topplaget Bayern München hadde ingen problemer med å vinne i Serbia over Red Star. – Etter 14 minutters spill kom Leon Goretzka høyt på en Bayern-stolpe og headet ballen i nettet over den serbiske keeperen. Ikke et eneste skudd på mål hadde Red Star i første omgang. Til sammenligning hadde tyskerne 14 skudd mot mål.

I andre omgang var bildet uendret. Robert Lewandowski sparket en straffe i boksen åtte minutter inne i andre omgang til 2-0. Etter det var det bare Lewandowski på menyen. Målet 3-0, 4-0 og 5-0 ble satt av den farlige stolpen i løpet av fem minutter og da var kampen helt ferdig.

På overtid satte Christian Tolisso inn 6-0.

Med seieren er Bayern München fremdeles nummer én i gruppe B med mak poeng etter de fem første kampene. The Red Star ligger på tredjeplass med tre poeng.

Haaland og Red Bull Salzburg møter Genk i morgen.

Røde Stjerne – Bayern München 0-6
Champions League gruppe B
14′ 0-1 Leon Goretzka
53′ 0-2 Robert Lewandowski
60′ 0-3 Robert Lewandowski
64′ 0-4 Robert Lewandowski
68′ 0-5 Robert Lewandowski
89′ 0-6 Corentin Tolisso