Wales landslagssjef og Manchester United legende er suspendert fra sin jobb i påvente av at hans rettsak om at han har «kontrollert og tvunget» sin ekskjæreste Kate Greville skal komme til en konklusjon. – Tre ganger er rettssaken utsatt og for et par dager siden kom beskjeden om at det ikke kommer til å skje før i august.

I mellomtiden ble U21 trener Rob Page hentet opp som midlertidig landslagssjef, en jobb som nå har var lenger enn for mange «permanente» landslagssjefer og managere.

Les: Den rykende ferske Manchester United-manageren har fått sitt første NEI fra klubbledelsen

Veldig fristende!

47 år gamle Rob Page er relativt uerfaren som manager, han har ledet Northampton Town og Port Vale som begge spiller på League Two nivå før han ble en del av landslagsteamet til Wales i 2017.

Page har imponert i løpet av sin tid med det walisiske landslaget, og brakt dem til én kamp unna verdensmesterskapet i 2022 – Wales vil møte enten Ukraina eller Skottland i sluttspillsfinalen i juni – Den prestasjonen har ikke gått ubemerket hen på Turf Moor .

47-åringens kontrakt med Wales er satt til å løpe til slutten av deres verdenscupreise, som kan komme allerede i sommer eller etter turneringen i desember. Det er fortsatt ikke snakket om en ny kontrakt med landslaget.

90min melder at Burnley, som med tungt hjerte sparket sin mangeårige manager Sean Dyche for noen dager siden har pekt ut Rob Page som den de vil skal overta. – Melder Rob Page overgang betyr det at kaptein Gareth Bale og de andre på Wales sitt landslag må ut å skaffe seg en ny midlertidig landslagssjef.

Klubben kjemper for å unngå nedrykk til Championship og tok en viktig 2-0-seier mot Southampton torsdag.

Les: Gareth Bale forhandler med ny klubb