Ander Herrera og Ole Gunnar Solskjær i et vakkert og sårbart øyeblikk.

Til tross for at Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær og Ander Herrera ser ut til å like hverandre har de ikke fått til en forlengelse av avtalen som løper til sommeren. Reglene er slik at når det er et halv år igjen av en avtale er det fullt anledning til å snakke med andre. 

Nå melder RMC at det er bare Herreras signatur som mangler og at den spanske superstjernen og  Paris Saint-Germain er enige om betingelsene. – Herrera vil gjøre enhver midtbane bedre, noe både Ole Gunnar Solskjær og Paris Saint-Germain Thomas Tuchel er meget klar over.

Les: Real Madrid fnyste av budet på 1,7 milliarder kroner

RMC skal ha snakket med bekjente av Herrera, som fastslår at det ikke er noen tvil om at baskeren spiller fotball i Paris neste sesong.

Normalt når en spiller er på utgående kontrakt og opplagt forsvinner velger de fleste managere å «benke» dem, men det er ikke tilfelle med Ole Gunnar som ønsker å bruke Herrera helt ut.

«Det er tre kamper igjen av sesongen. Han trener og er entusiastisk, og er frisk nok til å spille på søndag (mot Chelsea). Jeg kan ikke garantere at han spiller, fordi han har vært skadet» sa Solskjær.

Les: Betaler millioner for Alexander Sørloth