Rivalene fyres opp av konkurransen hos Chelsea

(foto: morata, twitter)

Chelsea er ikke til å kjenne igjen fra forrige sesong. Der hvor Conte slet med enkeltspillere, har disse nå sammen satt de blå opp som en av favorittene til å vinne Premier League.

Helgens 4-1-seier over Cardiff med hattrick av Eden Hazard viste at Chelsea ikke akter å gi slipp på topposisjonen i ligaen.

Ifølge Olivier Giroud, som stod for to assist denne dagen, har kampen om plassene en energigivende effekt på spillet hos Chelsea.

Delta i Champions League konkurranse –  30 000 kroner i premier

Giroud som fikk sin første kamp fra start denne sesongen, virker ikke å hemmes av å måtte sitte på benken. Tvert i mot.

Det er harmoni i leiren når spiss-gutta unner hverandre suksess. (foto: morata, twitter)

I de første kampene i sesongen var det Morata som fikk Maurizio Sarris tillit fra start, men dette har bare trigget franskmannen.

– Det har hele veien vært en fair konkurranse mellom oss to, og begge gjør alt for å hjelpe laget til å nå målet. Jeg er veldig glad for å ha en lagkamerat som Morata, som pusher meg til å gjøre det bedre. Det er veldig positivt for oss begge, sier Giroud ifølge Evening Standard

Sorry, Conte, noe har skjedd på Stamford Bridge siden du dro. Når Sarri har fått til denne innstillingen på rundt to måneder, er noe stort på gang hos Chelsea – igjen.

Les: Premier League-manageren som aldri lar seg stresse