Those guys. (foto: liverpool, twitter)

Det ble skikkelig tight i returkampen mot Benfica, men en tidlig scoring av Konaté og to scoringer av Firmino sørget for at den portugisiske klubben aldri kom seg ajour etter 3-1 tapet på Anfield forrige uke. Det endte 3-3 på onsdag. En solid prestasjon av Liverpool, selv om Jürgen Klopp ergret seg grønt at de tillot tre baklengs. Likevel, maktdemonstrasjonen utspilte seg på benken.

Det var returkamp i Champions Leagues kvartfinale, historien har vist at et 3-1 forsprang fra første kamp enkelt kan snus til exit CL. Real Madrid viste PSG hva som skjer når du gir fra deg sjansen til dominere helt inn, Bayern München viste i to kamper mot Villareal hva som skjer når du undervurderer en antatt svakere motstander.

Les: Liverpool droppet Kamil Grabara – nå er keeperen helt outstanding!

Så hva gjør Jürgen Klopp til returkampen mot Benfica? Han stoler på bredden i troppen og lar en sekstett sittende på benken, som hadde surfet inn på førsteelleveren til de fleste klubbene i verden: Mohamed Salah, Andrew Robertson, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Fabinho og Sadio Mané.

Liverpool-spillerne kontrollerte kampen inn til semifinale-avansement, og Klopp fikk gitt sine nøkkelspillere en mulighet til å få summe seg litt for kampen om 3 trofeer fortsetter.

(foto: liverpool, twitter)

Legende+: Dagen Alexander Tettey dundret inn en av de mest usannsynlige scoringene i Premier League

En maktdemonstrasjon av de røde.