Solskjær. (foto: united, twitter)

En solid kamp av gjengen til Brendan Rodgers, men likevel, Manchester United kommer ikke unna at de har lagt bak seg nok en kamp uten den nødvendige gnisten. For Gary Neville kan neste United-manager begynne å forberede seg på Europaligaspill.

Fred reddet Rangnick og United fra den totale nedturen på Old Trafford med utligning tre minutter etter Leicesters scoring, den eneste trøsten var at Chelsea gikk på en 1-4 skrell mot Kristoffer Ajer og Brentford. Men med Arsenal (og Tottenham) fossende frem, er Gary Neville alt annet enn optimistisk på vegne av gamleklubben sin.

Les: Forsøker seg på nytt på midtstopperen som kunne reddet jobben til Ole Gunnar Solskjær

På spørsmål om Neville trodde topp-fire planen var ødelagt for United, kom:

-Jeg tror det. Innspurten startet i dag (lørdag) etter landslagspausen. De måtte starte med en seier, men de fikk den ikke. Det var måten de drew the game som var virkelig dårlig. Noen ganger kan lag virke litt rustne når de kommer tilbake etter pausen, men jeg trodde pausen ville bli bra for United-spillerne der de kom bort fra klubben og kunne komme tilbake og gi alt, begynner Neville til Sky Sports.

Som tror det kommer til å bli smertefullt for alle som har et brennende hjerte for klubben.

-Dette kommer til å bli to lange måneder for United-spillerne og supporterne. Det kommer til å bli vanskelig i de åtte gjenstående kampene hvis de fortsetter med denne formen. It was so flat, avslutter Neville.

It was so flat.

Enkelt å kommentere fra utsiden, men Neville ser dessverre ut til å ha rett (selv om David de Gea gjør sine saker).

Les: Det er bare å glemme Bayern München

Vi bare minner om at United tok andreplassen i Premier League – og det samme i Europaligaen forrige sesong. Med Ole Gunnar Solskjær på jobb (å ja, og tredjeplass i PL året før).

Rekk opp hånda de som mener Ole hadde gjort en bedre jobb enn Rangnick hvis han hadde fått muligheten til å fullføre sesongen.