Vår mann. (foto: palace, twitter)

Mikel Arteta bygger opp en Arsenal-stamme med unge og sultne talenter som allerede leverer. Er Eden Hazard da en brikke som passer inn i puslespillet som ferdig satt sammen skal hente de største titlene tilbake til Emirates?

Belgieren har 6 scoringer på 65 kamper i Real-drakt, i kontrast til 110 scoringer på 352 kamper for Chelsea. Er dette et potensiale som ikke blir utnyttet på San Bernabeu, men som kan våkne til live i Premier League under Mikel Arteta?

Les: Spansk media: David Beckham prøver seg igjen på tidligere Premier Leauge-stjerne

Grunnen til at vi stiller spørsmålet er fordi belgieren i den siste tiden har blitt linket til Arsenal. Det er ingen bombe hvis Real Madrid prøver å lempe ut Hazard senest sommeren 2023, ett år før kontraktsutløp. Det er heller ingen bombe hvis Real velger å sende Hazard på utleie for å øke den fallende markedsprisen. Det er heller ingen bombe hvis Hazard da ender opp i ligaen han herjet.

Viser at han er på vei til noe større. (foto: real, twitter)

Les på Tysk fotball: Bild: Emre Can og to andre Dortmund-spillere skal selges

Ifølge Foot Mercato har Arsenal vært i kontakt med Real Madrid om en potensiell leieavtale, der Arsenal har fremgang i forsøket på å hente 31-åringen. London-klubben har en god kontakt med Real etter å ha gjort handler de siste årene med Dani Ceballos og Martin Ødegaard.

Vi husker godt Ødegaard da han kom til Arsenal fra en benketilværelse hos Real Madrid og fikk et skikkelig boost i Premier League som ledet til den permanente overgangen. Kommer Hazard seg i skikkelig form, holder seg skadefri og får spille nok sammen med den energiske og kreative angrepsgjengen hos Arsenal kan det samme skje med belgieren.

Les: Bild: Dortmund rydder plass i lønnsbudsjettet – dumper tre spillere

Vi tror Hazard på leie hos Arsenal neste sesong kan skape en dynamikk i angrepsspillet som vil skape skikkelig trøbbel for motstanderne – hvis Hazard holder seg skadefri. Med trykk på hvis.