No doubt. (foto: west ham, twitter)

Det har lett for at Liverpool, City, Tottenham, Chelsea, United og de andre gigantene får det som er av oppmerksomhet. West Ham er en av klubbene som spiller litt under radaren, men denne sesongen nekter David Moyes å la seg ignorere.

Forrige sesong ble det en dønn kjedelig, men trygg 16. plass på tabellen. På mandag senket West Ham en av sesongens største overraskelser, Aston Villa.

Les: Marca: «Den usynlige Ødegaard faktoren»

Dette sendte Moyes og gjengen inn på en europaliga-kvalikplass etter ti kamper. Foran Everton, foran United, foran City.

Ja, ja, det er fortsatt tidlig i sesongen. Likevel fortjener den tidligere United-manageren skikkelig cred for jobben han gjør med en brøkdel av budsjettet til gigantene foran og bak seg på tabellen.

På mandag ble det 2-1 seier mot Villa.

Les på Engelske klubber: Eric Bailly kan gjøre jobben lettere for United å hente Torres

Når vi hører Moyes etter kampen, er det ikke tvil om at West Ham har planer om å skaffe seg en billett til Europa neste sesong.

-Jeg syntes ikke vi spilte godt. Det var ikke på nivå med det jeg hadde forventet. Aston Villa spilte godt og vi var litt heldige med et par av hendelsene på slutten av kampen, sier Moyes tørt til BBC.

Tre poeng på en dårlig dag, West Ham is going places.

Les: Football Insider: Mourinho har gitt sitt endelige nei