Gjør ikke skam på nummeret. (foto: united, twitter)

For supporterne er og blir 7-tallet bak på en United-drakt ikonisk. Edinson Cavani bærer nummeret med stolthet, og har de siste månedene skutt og headet seg inn i historien som en av de fortjente bærerne av drakten.

For det er ikke mange som har fått æren av å dra på seg drakt med dette nummeret. Siden de offisielle nummerne ble intodusert i 1993-94 sesongen har ni spillere båret 7-tallet.

Les: Jerry Jones er den stolte eier av verdens mest verdifulle klubb

Selv om 7 har blitt ikonisk på Old Trafford, har tallet ikke bragt alle bærerne lykke.

Vi begynner med spillerne United-supporterne helst vil glemme, og jobber oss ned til noen av de største fotballikonene i verdenshistorien. Alle med nr. 7.

Alexis Sanches

400 000 pund i ukelønn satte forventningene helt, helt, der oppe. 5 scoringer på 45 kamper ble historien til chileneren før han ble ship´et til Milano.

Memphis Depay

Nederlenderen var spådd the next big thing på Old Trafford da han ble hentet fra PSV i 2015. Depay skal visstnok selv ha bedt om nr. 7, viste noen få flash of greatness før han ble sendt til Lyon i 2017. (hvor han nå har funnet veien).

Les på F7: Boris Johnson kupper Champions League-finalen

Angel Di Maria

De første ukene i United-drakta var gnistrende gode. Da argentineren chip´et inn målet mot Leichester trodde alle at United hadde funnet gull. Etter dette gikk det rett sør (sikkert med hjelp fra Louis van de Gaal), og rett til PSG for 44 millioner euro i 2015. (hvor også han fant veien).

Antonio Valencia

Etter å ha blitt kåret til Uniteds Player of the Year 2011/12 ble han forært nr. 7-drakten. Vi vet ikke om det var presset under dette tallet som stanset vingen, men neste sesong sa det stopp. Én scoring på 30 kamper. Da Valencia ga fra seg nr. 7 og returnerte til sin gamle, nr. 25., lettet skydekket.

Edinson Cavani

Selv om bueskytteren Cavani såvidt har begynt å bære nr. 7, fortjener 34-åringen en plass i historien som ligger over de fire første. Etter syv måneder uten toppfotball tok det litt tid for Cavani å finne tilbake på kamparenaen, men da det først løsnet, kom det skikkelig. 14 scoringer per primo mai, 3 av dem i semifinalene i Europaligaen, sier mye.

Les på Engelske klubber: Conte ønskes tilbake til Premier League

Michael Owen

Det skapte ikke akkurat små bølger da den tidligere Liverpool-stjernen dro på seg Nr. 7 hos United. Selv om han tilbragte treårs-perioden hos United i skyggen av Wayne Rooney og Berbatov, og hemmet av gjentatte skadeproblemer, leverte Owen likevel 17 scoringer på 52 kamper. Scoringen i det 96. minutt mot Manchester City i 2009 glemmes aldri av United-supporterne.

David Beckham

Som medlem av Class of 92 var Beckham allerede etablert på førstelaget før han tok på seg drakt nr. 7 i 1997. Sesongen etter spilte midtbanedirigenten den ledende rollen i klubbens beste sesong ever: Titler i Premier League, FA Cupen og Champions League.

Kunne ikke dy oss, måtte bare se mannen i United-drakt. (foto: united, twitter)

Eric Cantona

I 1993 ble Cantona den første som offisielt ble tildelt nr. 7-drakta i Premier League. Her startet altså reisen for drakta.

Fire Premier League-titler, to FA Cup-triumfer og en så altfor tidllig overgang til pensjonsalderen i 1997. Likevel, når vi ser hva The King har fått med seg de siste tjue årene, så var det kanskje ikke dumt å gi seg helt på topp. En gigant!

(Et must for Cantona-entusiaster: Få med Netflix serien Inhuman Resources med franskmannen i hovedrollen.)

«Say something nice, or keep quiet» (cantona, twitter)

Cristiano Ronaldo

Da Beckham ga fra seg nr. 7 i 2003 hadde portugiseren litt av en spiller å løpe etter. Men Alex Ferguson fikk frem det ekstreme i Ronaldo, og med 3 Premier League-titler og Champions League i løpet av sine seks år på Old trafford, utviklet Ronaldo seg til verdens beste spiller.

Rangeringen av de ni nr. 7-spillerne overlates til deg.

Les: Bayern München dropper Haaland