Alexandre Letellier

Østfold klubben Sarpsborg 08 trives definitivt ikke nesten helt nederst på tabellen, noe av kritikken som fremmes som er forklaring, er at de er alt for raske til å selge sine beste spillere

Sarpsborg har det naturlig nok travelt i sommer, mye må nå gjøres for å hindre nedrykk til OBOS-Ligaen. Bare Strømsgodset gjør det dårligere.

Det blir flere utskiftninger i sommer og nå har de hentet inn en keeper Ligue 1-klubben Angers på en låneavtale.

Les: Oppholdet i AIK ble kort for Magnar Ødegaard

Alexandre Letellier har fått med seg 36 kamper i Ligue 1 før han i sist sesong ble lånt ut til sveitsiske Young Boys.

«Letellier er våre speideres førstevalg som erstatter nå som mye tyder på at det går mot et Alexandr Vasyutin-salg. Speiderne våre har sett ham i aksjon en rekke kamper. I tillegg til speiderne våre har vi også sjekket han opp mot tidligere franske spillere vi har hatt i klubben. Tilbakemeldingene er gode», sier sportssjef Thomas Berntsen til Sarpsborg sine sider.

Ifølge lokalavisa Sarpsborg Arbeiderblad skal førstekeeper Aleksandr Vasyutin være nær en overgang til den russiske storklubben Zenit St. Petersburg. Eurosport har tidligere meldt at FC Rostov trolig blir keeperens neste arbeidsgiver.

«Ingenting er klart, men det meste tyder på at han er involvert i sin siste Sarpsborg 08-kamp mot Molde», sier Berntsen.

Les på F7: Gigantisk brøler fra det nederlandske flyselskapet KLM