Finaleplassen kostet kneet. (foto: barcelona, twitter)

Det er ikke ofte Gerard Pique scorer, men når det kommer er det ofte da det gjelder som ment. I Copa del Rey-semifinalen mot Sevilla var det 34-åringen som sendte Barcelona over i overtid der Martin Braithwaite kunne avgjøre. Barcelona trenger sin Pique, men på onsdag bar det rett tilbake til skadebenken.

-Den medisinske undersøkelsen av kneet viste at Pique har skade i ligamentet i høyre kne, skrives det fra klubben på torsdag.

Han er derfor utilgjegnelig, og omfanget på skaden vil avgjøre når han returnerer, kommer det tørt på klubbens hjemmeside.

Dermed stoppet det på 15 kamper for Pigue. I november bar det også ut med kneskade, da tok det rundt tre måneder før retur. Da Pique returnerte ble han direkte kastet inn i Champions League-kampen mot PSG. Selv om 34-åringen ble lekt med av Kylian Mbappé denne kvelden, er det liten tvil om at Piques skadeproblemer har rammet Barcelona hardt denne sesongen.

Vi krysser tomler og tær for at det ikke bærer mot ny tremåneders avbrekk. Barcelona trenger sårt sin hærfører i stormen.

Les: Isco befinner seg seriøst i tenkeboksen