(c) Bilde: RB Salzburg: Dominik Szoboszlai

Red Bull Salzburg er en knallgod klubb som spiller i en kjedelig liga. den østerrikske fotballklubben har et utstillingsvindu, Champions League. – Deres største talenter blir oppdaget, på samme måte som det «norske dyret» og hentet til en større liga.

Det ungarske stortalentet Dominik Szoboszlai, som nå er 19 år var med å varte opp med festfotball sammen med Erling Braut Haaland, som nå herjer i Tyskland for Borussia Dortmund og Takumi Minamino som akkurat kunne glede seg over Liverpools første Premier League trofee på 30 år.

Les: Zlatan dropper sommerferie i Sverige

Fra sin midtbaneposisjon har Dominik Szoboszlai vist seg å være smartere i sin ballfordeling enn det hans lave alder skulle tilsi.

Red Bull Salzburg har så langt vært dyktige i å «kjempe» bort kjøpsraid fra Premier League. I vinter var både Liverpool og Arsenal svært interesserte.

Sport Mediaset skriver at AC Milan legger inn høygiret for å sikre seg Dominik Szoboszlai. Den sannsynlige neste sjefen i Milan Ralf Rangnick kjenner Szoboszlai godt fra hans posisjon som sportsdirektør i en annen Red Bull klubb.

Midtbanespilleren Szoboszlai påstås å være lysten på å spille for tidligere RB Leipzig-trener Ralf Rangnick i AC Milan fra neste sesong.

Rangnick blir, etter italienske mediers rapporter å dømme, trolig presentert som Milans nye trener og sportsdirektør innen få dager.

Les på F7: Sven-Göran Eriksson og Sir Alex Ferguson saksøker bank for 15 milliarder