Joselu feirer enda en gang.

I noen år har Real Madrid fans hørt at snart kommer den franske superstjernen Kylian Mbappe til Santiago Bernabéu.

Akkurat nå har Kylian Mbappe sin siste kamp for Paris Saint-Germain i finalen i Coupe de France mot Napoli. Til tross for at PSG har hatt alle superstjerner i verden har de ikke klart å nå det ultimate målet om Champions League. – Det har Real Madrid gjort helt uten Mbappe.

Les: Enig med Antonio Conte

Real Madrid drar til Wembley i Champions League finalen 1 juni hvor de møter Borussia Dortmund, en som fortjent har fått mye av æren for det er Juselu som har scoret fem mål i turneringen.

Juselu er en fantastisk målscorer. – Sist sesong banket han inn mål eller mål for Espanyol som ikke var gode nok til å holde seg oppe i La Liga. – Et utlån med utkjøpsklausul ble avtalt med Real Madrid i påvente av annkomsten til Kylian Mbappe. Juselu følte seg umiddelbart hjemme selv om han var på diverse utlån mens han tilhørte Real Madrid mellom 2009 og 2012.

Det har ikke vært flust med spilletid under Carlo Ancelotti, noe mer mot slutten av sesongen, men likevel har han fått ti mål i La Liga i tillegg til fem mål i Champions League og tre i den spanske cupen.

Nå melder Sky at Real Madrid har tatt en avgjørelse angående 34-åringens fremtid i klubben og at de har tenkt å benytte seg av kjøpsopsjonen som ligger i avtalen. Joselu vil da signere en kontrakt som løper frem til sommeren 2025.

Spanske Relevo har tidligere uttalt at Manchester United også har fått øynene opp for Joselu. Spissen skal imidlertid selv prioritere å bli værende i den spanske hovedstaden.

Les på Radiosporten: Sparker Stefan Pioli til tross for at han har levert Champions League fotball år ut og år inn