Det kommer en gigantinnsprøytning til kongens klubb fremover, årsaken er at de har åpnet dørene på Bernabeu for et selskap som har spesialisert seg på arrangementer i tilknytning til sports. Sixth Street eier Legends som startet med servering og mingling med superstjernene i Dallas Cowboys og New York Yankees i 2008.

Real Madrid har inn gått et meget lukrativ avtale med det amerikanske selskapet Sixth Street (Legends). – De vil, for å få lov til å servere «kanapeer» sprøyte inn 360 millioner euro, omtrent 3,6 milliarder kroner i klubbkassa.

Trenger bare bli enig om 400 millioner: Robert Lewandowski og Xavi Hernández snakker godt sammen

Mer enn kanapeer!

Den spanske klubben har nettopp inngått et samarbeid med de amerikanske selskapene Sixth Street og Legends, som lar selskapene holde arrangementer på Santiago Bernabeu.

Samarbeidet er uansett ikke kortvarig. Avtalen mellom Real Madrid og de to amerikanske selskapene gjelder for de neste 20 årene.

Sixth Street er et amerikansk investeringsselskap, og Legends er et selskap som har erfaring med å holde sport og live-arrangementer.

SISTE: Newcastle vil hente Manchester United-stjerne for £40m

Real Madrid har hatt en god sesong. De vant det spanske mesterskapet og så har de spilt seg i Champions League-finalen som spilles 28. mai.