Real Madrid stjerne med oppløftende nyhet til Liverpool fans

Lucas Vazquez
Top Article ad

Dom Balon har det med å lure i buskene utenfor fotballarenaer for å snappe opp de siste nyhetene. Real Madrid angriper og kaptein Sergio Ramos forteller at Lucas Vazquez har fortalt han at neste stopp er Liverpool. 

Det virker som om en deal er på gang

Vazquez vil være en perfekt vingmann for Mohamed Salah og hvis det blir slik Real Madrid ønske, nemlig at Mohamed Salah skal bli den enste galactico, så vil han fint stå på egne bein. Vazquez vil kunne servere enhver spiss på en ypperlig måte.

Han har spilt 50 kamper for Real denne sesongen, sørget for 8 mål og servert imponerende 16 assists.

Les: «De velger den beste løsningen for Chelsea»

Så langt er det en fantastisk nyhet for Liverpool fans, men det spørs om de helles en god del malurt i begeret hvis de mister Mohamed Salah.

Lucas Vazquez har vært i søkelyset til Liverpool en god stund, allerede da han byttet fra  Castilla til Real Madrid i 2015 var han en de ønsket seg.

I Real Madrid snakker de om det samme som alle oss andre om dagen, Mohamed Salah, Vazquez skal ha fortalt Ramos at han, sammen med deres keeper Keylor Navas skal inngå i en mulig bytteavtale mot Mohamed Salah. – Det har vært kjent lenge at Liverpool er ute etter en ny Nr1.

Om noe tviler jeg på en bytte avtale med to spillere for en, Keylor Navas og Lucas Vazquez ligger et stykke unna i verdi.