Real-navnet har visst ikke den samme klangen om dagen.

Etter å ha gått glipp av Mbappe, som blir værende i PSG, har Champions League-finalistene gått videre på listen, og neste mål holder til i Manchester.

Real Madrid ønsker å signere Raheem Sterling denne sommeren i en avtale på 50 millioner pund.

LES: Mbappe var også i samtaler med Premier League-klubb!

De spanske gigantene har lenge vært beundrere av England og Manchester City-spilleren og vil prøve å lokke ham til Bernabeu. Sterling går inn i de siste 12 månedene av kontrakten på £350 000 i uken på Etihad.

(foto: city, twitter)

Den 27 år gamle kantspilleren har lenge hatt ambisjoner om å tilbringe deler av karrieren i Europa med en av de største klubbene. Real har blitt desperate etter å styrke angrepet etter å ha gått glipp av Erling Haaland og nå Kylian Mbappe.

Dette skal ha gjort Real-president Florentino Perez irritert, og han vil nå bruke store resursser på Sterling i håp om å få til en avtale. Sterling har ikke lagt skjul på sin beundring for Real.

SISTE: Sadio Mané i samtaler med ny klubb!

Tilbake i 2020 ga han et dybdeintervju til en av Spanias ledende aviser, der han innrømmet at han hadde en sterk forkjærlighet for klubben og til og med poserte med en Real Madrid-drakt drapert over skulderen.

Han har slitt med fast startplass hos Guardiolas denne sesongen, og han vet at om han vil til utlandet kan han neppe vente enda en kontrakt i England.