Real Madrid sa nei til kjøpsopsjon

Real har ikke gitt opp.
Top Article ad

Det er lett å glemme at Martin Ødegaard bare er 19 år gammel. Trolig ble han en del av Real Madrid alt for tidlig, men det er etterpåklokskap som muligens kan hjelpe andre talenter. 

Martin Ødegaard hadde og har forsåvidt også fortsatt et stort behov for å bli tøffere. Talentet er tydelig, men nivå og innsats varierer for mye til at det lag som Real Madrid kan tilby fast plass i førsteleveren. -Denne sesongen er han på lån hos Vitesse, men da klubben ønsker en kjøpsopsjon sa Real Madrid nei.

Vitesse-direktør Marc van Hintum bekrefter overfor den nederlandske avisen NOS at klubben jobbet hardt for å skaffe en kjøpsopsjon da de forhandlet med Real Madrid om en låneavtale.

Les: Martin Ødegaard slapp hjerter på drakta

Ifølge van Hintum er det et klart tegn på at den spanske storklubben fortsatt har klokkertro på Ødegaard.

«Det ble tydelig da de nektet å forhandle om en mulig kjøpsklausul, noe vi ønsket. Hvis man ser på fremtiden til Ødegaard går han inn i en veldig viktig sesong, og hvis han lever opp til forventningene vil verden være åpen for ham», sier direktøren.

Det er selvsagt hyggelige ord fra direktøren i Vitesse og vi håper han har rett, det hadde vært gøy å få en norsk spiller inn i Real Madrid sin startoppstilling.

Det blir tøffere for Martin i Vitesse enn i Heerenveen.

«Ødegaard må bli mer effektiv. Det er det alt handler om», tydeliggjør Vitesses russiske trener Leonid Slutskij overfor lokalavisa de Gelderlander.

Les: Analyse av Premier League på Oddsen.nu

Les: Analyse av La Liga på Oddsen.nu