Dominik Szoboszlai

Real Madrid har siden utbruddet av corona ikke åpnet opp sin store pengesekk for noen. – Bare salg og ingen kjøp har ført til en sportslig krise, ikke så ille som krisen til Barcelona, men likevel ille nok til daglige artikler og opprop om at manager Zinedine Zidane burde få sparken.

Etter å ha spart flere milliarder og med forhåpninger om publikum tilbake på stadioner tidlig neste år gjør at president Florentino Pérez nå har bestemt seg for å droppe sparepolitikken allerede i januar.

Å spare penger kan bli veldig dyrt, hvis mesterskap og topplasseringer glipper.

Arsenal har en stund hatt RB Salzburg 20 år gamle ungarske midtbanespiller Dominik Szoboszlai i kikkerten. Vi i Sporten skrev for noen uker siden han var blitt for stor for Østerrike, og at det var stor interesse fra flere engelske klubber, mens Dominik selv drømmer om Juventus og Inter Milan.

Real Madrid vil snu skuta nå og til tross for uttalelser om at det er neste sommer de store tingene skal skje har vil de hoste opp et tilbud for Dominik Szoboszlai som er såpass stort at konkurrenter holder seg unna. Ryktene sier at budet er på 60 millioner euro, nesten det dobbelte av det Arsenal er villig til å betale.

Les på F7: Elon Musk: «Vår aksje blir knust som en souffle under en slegge»