Blir fortsatt delt ansvar. (foto: real, twitter)

Martin Ødegaard har god tid på seg, selv om dette begrepet egentlig ikke eksisterer på Camp Nou. Du leverer, fortsetter å levere og holder det gående til du er forbigått av noen bedre. Luke Modric har tydeligvis overbevist Zidane om at nivået fortsetter å holde.

Modric er det siste halve året vært varslet på vei ut, noe som ble forsterket da Ødegaard ble haste-hentet hjem fra Real Sociedad.

Les: Døra åpnes opp for den tidligere Juventus-manageren, men først må noen si nei

Forrige sesong startet kroaten i 22 La Liga-kamper og var dermed en av nøkkelspillerne som hentet hjem ligatrofeet. Denne sesongen har 35-åringen vært på banen i samtlige fire kamper, tre av dem fra start.

Starten på årets sesong ser nå ut til å ha endret planene til Real.

Diario Sport hevder Real har bestemt seg for å tilby Modric ett års forlengelse utover kontrakten som løper til sommeren 2021. Mordric skriver i biografien sin at han fortsatt har to år igjen i kroppen på øverste nivå og ser helst å avslutte karrieren hos Real.

Nå kan han få oppfylt ønsket sitt.

Les på F7: Har en skummel plan om å tuppe Premier League ned fra toppen

Hvordan vil dette slå ut for Ødegaard som er tiltenkt rollen som den langsiktige Modric-erstatter? Vi tenker en sesong til med Ballon D´Or-vinneren ikke kan skade 21-åringen før det er han som skal ha hovedansvaret for den kreative energien fra midtbanen.

Thumbs up til planen.

Les: Tyske Bild anbefaler United om å legge om planene