Real Madrid kaptein Sergio Ramos vet hvem som erstatter Ronaldo

622
Takk for sist, Sergio.

At det neste sesong blir bedre plass for Gareth Bale og Karim Benzema etter Cristinao Ronaldo ble solgt til Juventus er det liten tvil om. – Vi tror begge kommer til å motbevise alle eksperters uttalelser om at de er forbi middagshøyden. 

Klubben har planer om å finne en erstatter for deres store stjerne med alle gullballene Cristiano Ronaldo og deres kaptein  gjennom mange år Sergio Ramos har vært med på prosessen og vet hvem det er. – Han har store forventninger til Vinicius Junior, men han er bare 18 år så det kommer til å ta litt tid.

Les: Ronaldo vil spille med tidligere lagkamerat igjen

For de fleste i Norge kommer navnet som en overraskelse, mye fordi vi har mer fokus på Premier League enn Bundesliga.  Ifølge Don Balon, ønsker mannen Real Madrid å RB Leipzig-angriperen Timo Werner.

Timo Werner er bare 22 år, men har allerede skapt seg et navn i Tyskland etter å skutt i RB Leipzig til andreplassen i Bundesliga i sin første sesong. – Den internasjonale oppturen som var forventet i og med han ble tatt ut til Tyskland sin tropp i VM uteble. Han ble tatt ut til alle kampene i gruppespillet, men klarte ikke å score mål og Tyskland reiste hjem med halen mellom beina.

Timo Werner lovte nylig sin lojalitet til Leipzig:  «Jeg har en kontrakt her til 2022, og jeg er veldig glad i Leipzig. Jeg skal definitivt spille her neste år.» og så avsluttet han med «Du vet aldri hva som vil skje i fotball i fremtiden – det er ikke bare et uttrykk, det er et faktum.»

Et tilbud fra Real Madrid sørger som regel for at prioriteringer endres.