Mauro Icardi (foto: galatasaray, twitter)

Det er ingen hemmelighet at Real Madrid president Florentino Pérez og Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaïfi ikke er perlevenner. Men det er ikke Mauro Icardi sin skyld, men den franske superstjernen Kylian Mbappe som spiller på alle parter for at milliardene skal fortsette å strømme.

Da den argentinske spissen våren 2022 bare var en skygge av seg selv på grunn av kone og agent Wanda Nara nettopp hadde dumpet han var Paris Saint-Germain villige til å betale 95% av hans lønn på utlån hos enhver klubb foruten Real Madrid. Litt usikker på siste oppdatering i forholdet men ut ifra Wanda Nara sin lettkledde Instagramprofil tror jeg de er sammen igjen.

Les: Sky Sports: Manchester United har gitt grønt lys

Det er en tydelig sammenheng mellom hvor bra Mauro Icardi spiller og hvor bra det er på hjemmebane. – Og nå er han i slag.

I sommer betalte den tyrkiske klubben Galatasaray 10 millioner euro for Mauro Icardi etter en vellykket sesong på lån fra PSG. Allerede denne vinteren kan 30 åringen gå videre til Real Madrid uten at Nasser Al-Khelaïfi kan gjøre noe som helst.

LES OGSÅ: Den røde Premier League-løperen rulles ut for Raphinha

Tuttomercatoweb skriver at Real Madrid er imponert over Mauro Icardi i Tyrkia og med god grunn. – Så langt har han stått for 38 mål og elleve assist på 46 kamper.

Den spanske klubben har noen angrepsbekymringer siden Karim Benzema forlot klubben i sommer og klubben måtte låne Joselu, fra Espanyol, i all hast. De ønsker nå å finne en annen løsning på angrepsposisjonen.

Den potensielle prislappen for Icardi skal ligge på rundt 15 millioner euro. – Prisen er så «lav» at Real Madrid uten problemer med å fortsette jakten på Kylian Mbappe eller Erling Braut Haaland hvis det er det de ønsker.

I tillegg til Galatasaray og PSG har 30 år gamle Icardi tidligere representert klubber som Inter og Sampdoria. Han har også representert Barcelona på ungdomsnivå.