Godt kledde fotballprofiler holder en ball

Real Madrid-president Florentino Pérez lurer på om Zinedine Zidane skal få sparken. -I så fall ønsker Pérez ifølge Mundo Deportivo å bytte ut treneren med Xabi Alonso, som forlot klubben for Real Sociedads B-lag.

Real Madrid led et tungt tap i Champions League-premieren mot Paris Saint-Germain onsdag. Til tross for at motstanderne savnet den offensive stjernetrioen Kylian Mbappé, Neymar og Edinson Cavani, ble «Los Blancos» ydmyket med 3-0.

Les: ESPN: Real-styret har begynt å murre over Zidane

Nå melder Mundo Deportivo at klubbens president Florentino Pérez har begynt å lure på om Zinedine Zidane virkelig var den rette til å lede klubbens «revolusjon» fremover.

Ifølge magasinet står Real Madrid overfor et prosjekt som er i ferd med å forynge og erstatte de eldre i laget som ifølge presidenten har mistet viljen til å vinne. De vil bli erstattet med yngre spillere som Eden Hazard og i fremtiden også Kylian Mbappé.

Les på Popidol: Hvorfor heter Juventus «Piemonte Calcio» i FIFA 2020?

Alonso har mer karakter
Magasinet skriver også at Pérez har fortalt folk i nærheten av ham at klubben gjorde feil som lot Xabi Alonso forlate klubben i sommeren og at han er treneren som burde erstatte Zidane. Alonso ble ungdomstrener i Real Madrid da han sluttet i spillerkarrieren i 2017, men i sommer gikk han av og overtok Real Sociedads B-lag i 3. divisjon.

Samtidig melder Marca at Pérez har tre alternativer for hvem som skal overta trenerjobben, men du finner ikke Xabi Alonso på listen.

Magasinet nevner de to arbeidsløse trenerne Massimiliano Allegri, sist i Juventus, og José Mourinho som ble sparket av Manchester United i fjor vinter. Det tredje alternativet er Raúl.