Real Madrid har slått Barcelona i kampen om supertalent

Exequiel Palacios

Navnet er i seg selv kult nok for å signere River Plate midtbanespiller Exequiel Palacios, men vi regner med at det er ferdigheter på banen som gjør at Real Madrid nå legger 23 millioner Euro på bordet. 

20 åringen er en av de som virkelig har gjort seg bemerket i Sør-Amerika og regnes som en av kontinentets store talenter. Real Madrid skal ha vært i konkurranse med La Liga konkurrenter Barcelona og Atletico Madrid samt den Italienske storklubben Inter.

Det er ikke noe å lure på Exequiel Palacios blir en fotballstjerne

Men tYC Sports rapporterer at Real Madrid har vunnet løpet til å signere Palacios, og han vil offisielt bli inn registrert hos Champions League mestrene i januar, men han vil forbli på River Plate på utlån til slutten av La Liga sesongen.

Det betyr at Exequiel Palacios som gjorde sin debut for tre år siden og etablert seg som en del av første laget til River Plate seer på som for ung til å være med å hjelpe Real Madrid opp av det «hullet» de har gravd seg ned i denne sesongen. Det til tross for at Palacios to ganger etter Argentina sitt mislykkede VM har blitt plukket ut til landslaget.

Dagens nyhet kommer litt overraskende, så sent som i forrige uke var Riverflate-president Rodolfo D’Onofrio bombastisk i sine uttalelser om ikke selge Palacios.

«Jeg vil koble fra telefonene, jeg vil gjøre alt for å sikre at Palacios ikke går.» – Vel alt holdt tydeligvis ikke…