Eden Hazard

Det et på tide at Real Madrid manager Zinedine Zidane og Chelea superstjerne Eden Hazard finner seg et rom for maken til «male-bonding» skal man lete lenge etter.

Chelsea manager  Maurizio Sarri vingler i sine uttalelser som Hazard, men en ting er sikkert, hvis klubben virkelig skal cashe inn er det i sommer det bør skje. – Ikke bare er Real Madrid i desperat behov for hans tjenester, det er også bare litt over et år igjen av kontrakten som binder den belgiske superstjernen til Stamford Bridge.

Zinedine ZIdane benyttet pressekonferansen før seriekampen mot Eibar til å fortelle hvor intenst han digger Eden Hazard:

«Som alle vet er han en spiller jeg alltid har verdsatt. Det er ikke noe nytt om hva jeg tenker om han som spiller. Han er fantastisk»

Les: Mohamed Salah er nå større enn Torres, Suarez, Fowler og Owen

 

Hazard har flere ganger offentlig lekt med tanken om en framtid i den spanske storklubben. Etter sommerens VM sa han at «det kan være på tide med noe nytt», og i oktober fortsatte han Real-flørten.

– Real Madrid er den beste klubben i verden. Jeg ønsker ikke å lyve i dag. Det har vært drømmen min siden jeg var liten. Jeg drømte om den klubben, sa Hazard den gang. Kontrakten hans utløper sommeren 2020.

Les: 7 Liverpool-spillere har helt spesielle opplevelser med Southampton