Real Madrid enig med utskjelt stjerne

Adrien Rabiot
Top Article ad

Det skal bare være signaturen som mangler for at Paris Saint-Germain sin utskjelte superstjerne Adrien Rabiot kan kalle seg Real Madrid spiller. 

For to uker siden uttalte mamma Rabiot at sønnen var fange hos PSG. Nå skal løslatelsepapirene være signert. -Real Madrid har, etter den kongelige klubbens målestokk, vært i en katastrofal sesong, og så sent som onsdag kveld, fikk laget nok nederlag da Daniel Wass og Valencia beseiret Los Blancos med 2-1.

Les: 19-åring fikk tilbud om å spille med Ronaldo – takket nei for andre gang

Om sommeren forventes Real Madrid-trukket å bli erstattet, og som du vet, er klubben ikke blek å bruke mye penger om nødvendig.

Ifølge French Canal + har Real Madrid inngått en avtale med Paris Saint-Germain-spilleren Adrien Rabiot om en avtale som sender ham til Madrid denne sommeren sommeren. Franskmannen har en kontraktsutløp denne sommeren og er ikke på «godfot» med sin arbeidsgiver, så langt i 2019 har han ikke spilt.

Real Madrid har allerede hentet 21-årig gamle Militao og 18 år gamle Rodrygo for den kommende sesongen, og Adrien Rabiot kan dermed bli den tredje nye spilleren i den spanske hovedstaden.

Les på Popidol: Altibox blir sponsor av e-fotballiga

I Paris Saint-Germain er Adrien Rabiot «erstattet» av Manchester Uniteds Ander Herrera.