Gabri Veiga

Celta Vigo-midtbanespiller Gabri Veiga er en av Spanias mest ettertraktede spillere denne sommeren. Han er i riktig alder, svært lovende og blir sett på som et billigere og realistisk alternativ til Jude Bellingham.

21 åringen har giret opp med ny agent for å sortere i den store interesssen fra en rekke klubber, Arsenal, Barcelona og Real Madrid. – Flere ganger de siste ukene har vi kunnet lese at Real Madrid allerede er enig med Veiga, men så har det kommet rapporter som sier at Jude Bellingham er svært nær en overgang til Los Blancos. – Dette har fått Gabri Veiga til å tenke seg om en gang til.

LES: Agenten ser med skrekk og gru at Premier League-gigantene ikke er villig til å møte kravet

Tenkepausen blir utnyttet godt av Manchester City manager Pep Guardiola Fichajes er Manchester City-sjef Pep Guardiola en beundrer av Veiga og er opptatt av å bringe sin landsmann til Etihad. Midtbanespilleren har en rapportert frigjøringsklausul på €40 millioner, men med Celta Vigo i fare for å rykke ned (ligger et poeng over nedrykkstreken), kan de bli tvunget til å selge til en lavere pris hvis de skulle gå ned. På søndag spilles siste kamp i La Liga hvor Celta Vigo tar imot serievinner Barcelona.

LES OGSÅ: Brighton overbevist Arsenal punger ut med 75 millioner pund

Gabri Veiga har tidligere i et intervju inrømmet han har en drøm om en dag spille i Premier League, den drømmen kan bli en realitet rimelig raskt.