Rasmus Wiedesheim-Paul

Rasmus Wiedesheim-Paul er klar for Rosenborg Ballklubb. Målteft uten sidestykke

RBK og Halmstad skal ha kommet til enighet om en overgang for den 21 år gamle spissen Rasmus Wiedesheim-Paul. Spissen skal ha signert under på en kontrakt frem til sommeren 2024. Det bekrefter RBK på sin hjemmeside.

LES: Hareide bekrefter interessen: La oss se om vi lykkes

– Jeg er veldig glad for at dette gikk i orden. Rosenborg er en stor klubb og dette er et bra steg videre for meg. Det kjennes skikkelig bra, sier Wiedesheim-Paul til RBK.no.

Den svenske spissen fikk sitt gjennombrudd på seniornivå forrige sesong da han scoret 19 mål for Halmstad i Superettan. Han har fulgt opp i år med å score 13 mål på 18 kamper så langt denne sesongen.

– Det har gått bra for meg og for laget denne sesongen, og målene har fortsette å komme, sier han til RBK.no.

Kjent for målteft

21-åringen som har blitt beskrevet av svenske journalister at han hamrer inn mål på bestilling, er noe som Rosenborg kan trenge. Han kan både spille spiss og ute på kanten. det skal bli spennende å komme til en storklubb som Rosenborg.

Micke Dorsin er veldig fornøyd med å ha en ny spiss klar.

– Rasmus er en ung og lovende spiss som har nese for mål. Vi har fulgt han over en lengre periode og nå var timingen rett for å hente han til Rosenborg. Det har vært flere klubber på jakt etter Rasmus og vi er veldig glade for å sikre oss hans underskrift, sier sportslig leder Micke Dorsin.