Du kan godt ta frem alle superlativene du kan i beskrivelsen av Karim Adeyemi. – 19 åringen har etter å ha skutt inn på stjernehimmelen denne sesongen kunne sette seg ned og velge hvilken klubb han vil spille for.

«Alle» de store har vært interessert og klubber som Real Madrid Barcelona, Liverpool og Paris Saint-Germain har gått enda lenger og åpnet samtaler.

Les: Football-Insider: Har plan om å hente Ronaldo fra Manchester United i januar

Salzburg-sensasjonen Karim Adeyemi har bestemt seg

I følge Bild har Borussia Dortmund oppnådd en muntlig avtale med den 19 år gamle tyske landslagsspilleren om å flytte til Signal Iduna Park, dette fordi de har de beste forutsetninger for å fortsette hans rivende utvikling. Bundesliga laget en kjent inkubator av verdensklassespillere. – Dersom flyttingen skulle bli realisert, skulle det tolkes dit hen at Dortmund forbereder å miste Erling Braut Haaland neste sommer.

Den norske spissens agent, Mino Raiola, har antydet at hans produktive klients neste destinasjon allerede er bestemt med Real Madrid som favoritter for å sikre tjenestene hans i konkurranse fra PSG, Bayern München og Barcelona.

Bild rapporterer at Adeyemi i prinsippet har gått med på en femårskontrakt i Dortmund, selv om Salzburg fortsatt må gi grønt lys til enhver avtale for en spiller som er verdsatt til rundt 40 millioner euro gjennom et bud fra Barcelona.

Barcelona har siden rettet oppmerksomheten mot Manchester City-spissen Ferran Torres, mens Dortmund tilsynelatende har tilbudt €35 millioner for å teste vannet.

«Det er ingen hemmelighet at Adeyemi er en stor spiller,» sa Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc nylig om unggutten, som har scoret 15 mål på 27 kamper så langt denne sesongen og hjalp østerrikerne med å kvalifisere seg til 16-delsfinalen i Champions League.

Les på Popidol: Ser du noen kjente ansikter i verden av 1890?