Oliver Mintzlaff håper han slipper telefon fra Klopp.

Det er tydelig at Red Bull Leipzig direktør Oliver Mintzlaff forsøker å holde tungen rett i munnen nå som det på nytt raser inn tilbud på deres mest verdifulle spiller Timo Werner. – Man har sett mange ganger at timing er viktig.

Det var bare på nippet av Time Werner ble værende i sommer, den 23 år gamle spissen måtte langt ned i tenkeboksen før kan signerte en ny kontrakt.

Les: Inter Miami har ansatt sin første manager

Oliver Mintzlaff skjønner at han ikke kan bli i Lepzig for alltid, men han håper Werner vet hvor han «trenger» å være.

«Timo vet at det var riktig beslutning om å holde seg her under Julian Nagelsmann, men han vet også at han kan ta neste steg og flytte til en stor klubb på et tidspunkt,»

«Jeg kunne brukt mange klisjeer, men leserne dine synes det er kjedelig, og hvis jeg ikke sier noe i det hele tatt, så er det også utilfredsstillende. Men alt jeg kan si er at jeg i utgangspunktet ikke kan utelukke noe».

«Det står mye penger på spill, og vi prøver alltid å gjøre vårt beste for klubber. Vi vet at vi har å gjøre med mennesker som også jobber for sine egne karrièrer».

«Hvis vi ikke lenger kan tilby en plattform der en spiller kan bevege seg, må vi diskutere situasjonen. Jeg tror imidlertid vi så langt har nådd det stedet der det ikke har vært eller er grunner til at Timo Werner burde forlate oss»

Timo Werners kontrakt løper frem til 2023, og den angivelig inneholder en frikjøpsklausul på cirka 550 millioner kroner.

Les: Luis Suarez er glad i Barcelona